Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show Gyügyei Attila  Családügyi és egyházvédelmi tanácsnok

Feleségemmel 32 éve élünk boldog házasságban, három gyermekünk született. 20 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy nevelőszülőként családjukat nélkülöző gyermekeknek biztosítani fogjuk a családban való felnövekedés lehetőségét. A hosszú évek alatt 12 gyermek élt ezzel a lehetőséggel, és kapott útravalót az életben való helytálláshoz.

A zuglói közélettel 18 éve kerültem közelebbi kapcsolatba, 15 éve vagyok tagja a Fidesz Zuglói Frakciójának, és 12 éve dolgozom képviselőként a szociális gondoskodás szakterületén. Ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak a rászorulók, az elesettek segítését tartottam. Bizton állíthatom, hogy a törvényi lehetőségeknek megfelelően megpróbáltam segíteni a bajbajutottaknak, vagy ha a törvények azt nem tették lehetővé, emberi és hitbéli hozzáállásommal tudtam támogatni a hozzám fordulókat.

A jövőben is szeretném feladataimat az elmúlt 15 év tapasztalataira támaszkodva még hatékonyabban végezni, bízva a szeretet és összefogás erejében.

forrás: zuglo.fidesz.hu


Sokacz Anikó Sokacz Anikó Elnök Karácsony Gergely Karácsony Gergely Zugló polgármestere Gyügyei Attila Gyügyei Attila Családügyi és egyházvédelmi tanácsnok Hevér László György Hevér László György Bizottsági elnök Lévai Sándor Lévai Sándor Bizottsági elnök Dr. Varga Péter Dr. Varga Péter Bizottsági elnök