Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Készül a drogstratégia

Készül a kerület ötéves drogstratégiája – mondta Sokacz Anikó a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum online ülésén. Várják a KEF-tagok véleményét, javaslatait, szerepvállalásait.

A novemberi testülésen tárgyaljuk, és remélhetőleg el is fogadjuk – hangsúlyozta az elnök, aki arra kérte a különböző szervezeteket, írják meg véleményüket a már elkészült anyaggal kapcsolatban, és vitassák meg, hogy egy-egy KEF-tag mely területen tudna részt vállalni a stratégia megvalósításában. Sokacz Anikó arról is tájékoztatta a rendhagyó ülés résztvevőit, hogy Váradi Attilát Czirják Róbert váltja a kerület rendőrkapitányi székében.

Az megbeszélésen szó esett arról, hogy a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda továbbra is online folytatja a működését, az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon rendszeresen tartanak egészségnapokat, amelyekre szakembereket is meghívnak.

Gondi János, a Tiszta Jövőért Alapítvány elnöke pedig arról számolt be, hogy a nyáron a szülőknek meghirdetett háromalkalmas beszélgetős, edukációs program sikeres volt, a visszajelzések alapján hosszabb foglalkozásoknak is örültek volna a résztvevők.

Forrás: https://www.zuglo.hu/keszul-a-drogstrategia/

Vissza a zuglói hírekhez