Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Pályázati lehetőségekről egyeztetett a KEF

Az idei év teendői és a pályázati lehetőségek voltak a középpontban a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) idei első személyes megbeszélésén.

Az ülés kezdetén a KEF elnöke, Sokacz Anikó önkormányzati képviselő és Miskolczi Tamás, az EgészségPorta Egyesület vezetője számolt be a zuglói szervezésű, országos kábítószerügyi konferenciákról, majd hozzátették, hogy a következőt már a XIII. kerület bonyolítja le.

A helyi KEF elnöke arra kérte a jelenlévőket, hogy nézzék át az általa készített beszámolót, és ha úgy érzik szükségét, egészítsék ki azt. Sokacz Anikó elmondta, elsősorban prevenciós tevékenységet folytató szervezeteket támogat a KEF, míg az önkormányzat által kiírt civil pályázati lehetőségek főleg a zuglóiakért, a Zuglóért, a Zuglóban működő alapítványok, szervezetek, egyesületek számára nyitott.

Forrás: https://www.zuglo.hu/palyazati-lehetosegekrol-egyeztetett-a-kef/

Vissza a zuglói hírekhez