Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Szabó Győző szerint ha itthon legalizálnák a marihuánát, a fiatalok mindenhol csak szívnának

Mint mondja, a magyar társadalom nem teljesen érett meg erre a döntésre.

Az OzoneTV Észak-Dél című műsorának vendége volt Szabó Győző, az adásban pedig a könnyű drogok legalizálására is kitértek. A színész szerint a magyar társadalom keveset tud a marihuánához hasonló szerekről.

Én mindegyiket csináltam, de húsz éve semmit nem használok. Szívemből mondanám, hogy ne is kezdjük el ezt próbálgatni. Nem érett meg a magyar társadalom arra, ahogy azt kezelni kéne. A környezetemben sokan vallják azt a nézetet, hogy miért ne. Ha az én lányom hazajön, teletaccsolva az egész lakást, három napra nem tudva magáról, hova vigyem, detoxba, stb. vagy pedig hazajön, kicsit mosolyogva, kommunikatívabban – nem reklámot csinálva persze ennek az egésznek. Én nem tudom, melyiknek örülnék jobban, de biztos, hogy a másodiknak.

Arra is van jövőképe, mi történne, ha legalizálnák itthon a marihuánát:

Az a vízióm, hogy olyan szinten sem érett a magyar társadalom, hogy ha ez megtörténik, a fiatalok mindenhol, ahol lehet, csak szívni fognak.

A teljes beszélgetést itt lehet visszanézni.

Forrás: https://24.hu/elet-stilus/2021/04/28/szabo-gyozo-marihuana-magyarorszag-legalizalas-fiatalok/

Vissza az általános hírekhez