Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Drogellenes stratégia

Az év végén elfogadott stratégia cselekvési terve állt a Zuglói Kábítószer Egyeztető Fórum (KEF) soron következő ülésének középpontjában, de emelett az online térben történő munka tapasztalatairól és az oltásról is szó esett. A cselekvési terv egyes feladatait már felosztották egymás között a KEF-tagok, de Sokácz Anikó, a KEF elnöke arra kérte a résztvevővek, egy héten belül minden szervezet küldje el neki, hogy mit vállal. Az online segítségnyújtással, foglalkozásokkal kapcsolatban a szervezetek elmondták, hogy a legtöbb programot az interneten is meg tudják tartani, sőt van olyan kliens, aki jobban megnyílik a virtuális térben. A programon részt vett dr. Varga Péter képviselő, háziorvos is, aki a járvány aktualitásáról beszélt.

Mint mondta, az egyetlen megoldás az oltás, amelyet már ő is megkapott. Szerinte ha a következő negyedévben a lakosság 50-60 százalékát be lehetne oltani, akkor megállíthatnánk a pandémiát.

Vissza a zuglói hírekhez