Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show Egész éves kampányra készül a Zuglói KEF 2016.02.11.

Megtartotta idei első ülését a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum. A tavaly újjáalakult szervezet tagjai idén országos konferenciát és egész éves kampányt is terveznek.

Az ülés a 2015-ös beszámoló elfogadásával kezdődött. Ebből kiderült, hogy a tavalyi évben a tervezésre, felmérésre, adatgyűjtésre és a kapcsolatépítésre helyezték a hangsúlyt munkájuk során.

“Szerencsére Zuglóban vannak olyan emberek, szervezetek, alapítványok, akik szívvel-lélekkel az ügy mellé álltak. Azt tervezzük, hogy idén létrehozunk egy honlapot, országos konferenciát szervezünk és nagyszabású, egész éves kampányt indítunk a drogprevenció jegyében” – mondta Sokacz Anikó, a KEF elnöke.


forrás: http://www.zuglo.hu/egesz-eves-kampanyra-keszul-a-zugloi-kef/


Vissza a zuglói hírekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA