Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Impresszum és adatkezelés

A ZUGLÓI KÁBÍTÓSZERÜGYI EGYEZTETŐ FÓRUM ELNÖKSÉGE

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Képviselőtestülete az újjáalakuló Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórumba a következő személyeket delegálta:

A KEF elnöke:
Sokacz Anikó
sokacz.aniko@zugloikef.hu

Zugló polgármestere:
Horváth Csaba

Ifjúsági tanácsnok:
Kinisch Andrea

Esélyegyenlőségi tanácsnok:
Kisné Szivcsovics Nikolett

Bizottsági elnök:
Hevér László György
hever.laszlo.gyorgy@zugloikef.hu

Bizottsági elnök:
Dr. Varga Péter
varga.peter@zugloikef.hu


HOSTING

Cégnév: MAXER Hosting Kft.
Adószám: 13670452-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-013763
Telefon: +3612579913
Fax: +3617001951
E-mail: info@maxer.hu


A WWW.ZUGLOIKEF.HU WEBOLDAL TELJES TARTALMA SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLL! TILOS A ZUGLÓI KÁBÍTÓSZERÜGYI EGYEZTETŐ FÓRUM BÁRMELY FOTÓJÁT, ÍRÁSOS ANYAGÁT RÉSZBEN VAGY EGÉSZÉBEN ÁTVENNI VAGY ÚJRAKÖZÖLNI A ZUGLÓI KEF ELŐZETES ÍRÁSOS ENGEDÉLYE NÉLKÜL! A WEBOLDALON (WWW.ZUGLOIKEF.HU) ELHELYEZETT ANYAGOK ENGEDÉLY NÉLKÜL TÖRTÉNŐ MÁSODKÖZLÉSE MINDEN ESETBEN JOGI SZANKCIÓKAT VON MAGA UTÁN!


ADATVÉDELEM

Az internetes felületen történő kapcsolatfelvétel során a Zuglói KEF rögzíti azokat az adatokat, amelyek a Kapcsolatfelvevő azonosításához szükségesek.

A Zuglói KEF a Kapcsolatfelvevő adatait a hatékony kommunikáció és a kapcsolatfelvétel feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

A kapcsolatfelvétel, kommunikáció érdekében a Zuglói KEF a következő adatokat tárolja: Kapcsolatfelvevő neve, Kapcsolatfelvevő e-mail címe, Kapcsolatfelvevő üzenete. A Zuglói KEF ezeket az adatokat köteles szigorúan bizalmasan kezelni, azokat a Kapcsolatfelvevő kérésére törli.

Adatainak kezelésekor a Zuglói KEF az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően jár el.

Tájékoztatjuk, hogy az adatok megadása önkéntes, kérjük, hogy mielőtt adatait megadja, mérlegelje az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.


SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA

A Zuglói KEF kizár minden felelősséget az elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért.

Ön beleegyezik abba, hogy a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy az Üzemeltető nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

A kiskorú Felhasználók tevékenységéért törvényes képviselőjük vállal teljes felelősséget.


MODERÁLÁSI ELVEK

Ön teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit a Honlapon elhelyez, ideértve elsődlegesen, de nem kizárólagosan a személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket - és bármely tartalom következményeit is.

A Zuglói KEF a Honlapon közzétett információkat, adatokat, tartalmakat jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A Zuglói KEF nem felelős a továbbított információért.

Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy a Zuglói KEF minden értesítés nélkül eltávolítsa az olyan anyagokat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek, más személyiségi jogába ütköző, tisztességtelennek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, rágalmazónak, obszcénnek vagy egyébként kifogásolhatónak talál.

A hozzászólásokat moderáljuk, ám elkerülheti figyelmünket egy-egy törvénysértés.

Korlátlan felelősséget csak az általunk szerkesztett tartalmakért vállalunk.


KÁRTALANÍTÁS, KÁRTÉRÍTÉS

A www.zugloikef.hu letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Zuglói KEF kizárja.

A kapcsolatfelvétel során történő adatközlés hiányosságaiért, illetve a hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Zuglói KEF felelősséget nem vállal.

A www.zugloikef.hu oldalon található külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a Zuglói KEF befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Zuglói KEF törli vagy módosítja.

A www.zugloikef.hu hozzászólásaival kapcsolatban valamint a Honlapon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében a Zuglói KEF minden felelősséget kizár. A Zuglói KEF fenntartja a jogot a hozzászólások ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.