Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show Még több segítség a szenvedélybetegeknek 2016.10.12.

Újonnan induló civil rádióról és a serdülő addiktológiai ellátásról is szó esett a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) szerdai ülésén.

A Zugrádió a Zuglói Civil Házból sugározza majd online adását, amelyben egyebek mellett a KEF programjairól, a megelőzésről is hallhatnak az emberek, de teret kapnak a fórumhoz csatlakozott szervezetek, egyesületek is – tájékoztatta a résztvevőket a KEF szerdai ülésén Sokacz Anikó, a fórum elnöke.

A jelenlévők támogatták a kezdeményezést, csak úgy, mint a Tiszta Jövőért Alapítvány tervét, amely szerint serdülő addiktológiai ellátást hoznak létre.

Sokacz Anikó a zugloikef.hu oldalról is beszélt, ahová folyamatosan kerülnek fel az tájékoztatók, programajánlók, ismertetők.

forrás: http://www.zuglo.hu/meg-tobb-segitseg-a-szenvedelybetegeknek/

Vissza a zuglói hírekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA