Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show Munkacsoportokat alakított a Zuglói Kábítószerügyi  Egyeztető Fórum 2015.10.30.

Három munkacsoportot hozott létre a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) csütörtökön.
A májusban újjáalakult szervezethez továbbra is lehet csatlakozni.

Október 22-én tartotta második ülését a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF). A hatékony együttműködés érdekében létrehozták a bűnmegelőzési, a prevenciós és az ártalomcsökkentési munkacsoportot. A KEF-hez csatlakozott szervezetek, alapítványok, intézmények megállapodtak abban, hogy a következő két hétben létrehoznak egy olyan információs felületet, amelyen megismerhetik egymás munkáját annak érdekében, hogy összehangolhassák a feladatokat, később pedig együtt pályázhassanak.


“A következő ülésünk november második felében lesz, akkor már kiosztjuk a konkrét feladatokat. Addigra felmérjük azt, hogy az általános- és középiskolákban hogyan tudnunk segíteni” – mondta a Zuglói Lapoknak Sokacz Anikó, a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnöke.

Forrás: http://www.zuglo.hu/munkacsoportokat-alakitott-a-zugloi-kef/

Vissza a zuglói hírekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA