Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Művészetterápiás foglalkozás

A Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA) 1993-ban alakult közhasznú szervezetként és ebben az évben kezdte meg működését A zuglói székhelyű Lelki Egészségvédő Alapítvány több mint húsz éve áll a mentálhigiénés gondozás, a drogprevenció, a pszichológiai ellátás, az önismereti tréning-lehetőségek és a szakmai továbbképzés szolgálatában. A LEA célja a lakosság egészségmegőrző kultúrájának fejlesztése.

A művészetterápiás foglalkozást megnyitóján (2019. 05. 31) részt vett Dr. Antalfai Márta, (alapítvány elnöke) Fogarasi Lajos alapítvány ügyvezetője. Sokacz Anikó önkormányzati képviselő és a KEF elnöke.. Köszöntőjében kiemelte: A módszer a személyiségfejlesztést és egészségmegőrzést szolgálja a kreativitás fejlesztésével, ezáltal jelentős szerepet tölthet be a drogprevenció terén is. Minden jelenlévő pedagógusnak megköszönte a jelentkezést és további jó munkát kívánt. A program a képviselő előterjesztése jóvoltából és az Összefogás- Mszp frakció támogatásával került az önkormányzat költségvetésébe negyedik éve.

Vissza a zuglói hírekhez

NULL