Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Szabó Győző: Heroinista vagyok

A színész őszinte vallomása szerint ez élete végéig így is marad.

Heroinista vagyok – az rtl.hu beszámolója szerint ezzel kezdte beszédét Szabó Győző a BRFK Bűnmegelőzési Expóján.

A színész már nagyon régóta tiszta, de őszinte vallomása szerint a heroint csak “szüneteltetni” lehet – akár évtizedekig, mint az ő esetében -, ám teljesen lejönni róla, legalábbis lelkileg, soha nem lehet.

Győző tíz évig élt a keménydrog fogságában, ezt az időszakát írta meg terápiás jelleggel Toxikoma című könyvében, amiből 2021-ben film is született, Molnár Áron főszereplésével, Herendi Gábor rendezésében.

Győzőnek nagyon fontos, hogy arról a “betűkkel leírhatatlanul kemény” világról, amelyben egy droghasználó él, minél több embert felvilágosítson, és lebeszélje azokat, akik esetleg szerekhez akarnak nyúlni.

szeretlekmagyarorszag.hu 20 perc őszintén című videósorozatában is őszintén felvállalta az útja során megélt mélységeket. Az első évad negyedik adásában mesélt arról, hogy korábbi drogfüggőként volt-e halálközeli élménye, megfordult-e valaha a fejében, hogy szennyezett vérrel teli tűt döf a karjába, barátjának tartja-e Csernus Imrét, vagy nem tart-e attól, hogy visszatér a heroinhoz.

Forrás: https://sassy.hu/szabo-gyozo-heroinista-vagyok/

Vissza az általános hírekhez