Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Tájékoztató füzetben a Zuglói KEF

A Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjairól, a szervezetek munkájáról szóló tájékoztató füzetet ad ki az önkormányzat – egyebek mellett erről tájékoztatta a június 20-i KEF-ülésen megjelenteket a szervezet elnöke.

Sokacz Anikó arra is felhívta a résztvevők figyelmét, hogy a Zugrádió A drog hálójában című műsora továbbra is lehetőséget ad arra, hogy megszólaljanak benne a KEF-fel együttműködő zuglói szervezetek.

Az ülésen Gondi János, a Tiszta Jövőért Alapítvány elnöke elmondta, az önkormányzat lehetőséget adott nekik arra, hogy a Várna utca – Fogarasi út kereszteződésében lévő épületet felújítsák, így hatékonyabb segítséget nyújthatnak a szerhasználóknak.

A szerdai programon részt vett mások mellett Hajdu Flórián alpolgármester, Bitskey Bence és Lévai Sándor önkormányzati képviselő is.

Forrás: https://www.zuglo.hu/tajekoztato-fuzetben-a-zugloi-kef/

Vissza a zuglói hírekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA