Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show Több mint egymillió forintot nyert a Zuglói KEF 2017.01.31.

A 2017-es év munkatervét beszélték meg a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai a szervezet idei első ülésén, kedd délután.

“Pályázaton 1,1 millió forintot nyertünk, amit működésre, a programjaink szervezésére költünk” – közölte az ülésen a helyi KEF elnöke. Sokacz Anikó hozzátette, amennyiben elfogadják a kerület költségvetését, folytatják a Hero-in lézershow-t is.

Az idei célok között szerepel még egy, a tavalyihoz hasonló konferencia megszervezése, a zuglói oktatási intézményekbe kiküldött szociológiai kérdőív kiértékelése, valamint a munkacsoportok közti feladatok összehangolása is.

A programon részt vett Varga Péter és Lévai Sándor önkormányzati képviselő is, aki azt javasolta, hogy a tankerület vezetésével is vegyék fel a kapcsolatot, velük is dolgozzon együtt a szervezet.

Forrás: https://www.zuglo.hu/tobb-mint-egymillio-forintot-nyert-a-zugloi-kef/

Vissza a zuglói hírekhez

Kapcsolatfelvételi űrlap

Enter CAPTCHA solution
Listen to audio CAPTCHA