Fotó galéria Letölthető dokumentumok Kérdések válaszok Tagok, szervezetek Rendezvénynaptár Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum Drog enciklopédia HERO-in lézer show HERO-in lézer show Drog enciklopédia HERO-in lézer show Drog enciklopédia főoldal Index Zuglói KEF a ZUGRádióban! Hallgassa Online! HERO-in lézer show
Felépülési térkép

Zugló és a szomszédos kerületi KEF-ek tanácskozása

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Esélyteremtési Főosztály Drogmegelőzési Programok Osztálya szervezésében 2018. november 27-én Sokacz Anikó (önkormányzati képviselő, KEF elnök), Kassai Orsolya (KEF koordinátor) részt vettek egy tanácskozáson, amelynek konkrét célja az volt, hogy Kőbányát és a vele szomszédos kerületeket is érintő, kábítószer fogyasztás kapcsán kialakult problémákra Budapesti szintű megoldási javaslatokat fogalmazzon meg.

További cél, hogy e jelenség mentén hatékonyabb kommunikáció és együttműködés legyen Budapest egyes kerületeiben működő Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF) között. Sokacz Anikó a zuglói KEF tevékenységről tartott beszámolót és hozzászólásában azt is leszögezte, hogy az államnak jobban kellene támogatni azon szervezeteket, mely ezzel a problémával foglalkoznak.

Vissza a zuglói hírekhez