Országos híre van a Zuglói KEF-nek

Beszámoló, tervek, egyeztetések – egyebek mellett ezekről beszélgettek a résztvevők a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) tagjai a szervezet idei első ülésén.

A megjelenteket Horváth Csaba polgármester köszöntötte, aki valódi csapatmunkának nevezte a helyi KEF tagjainak tevékenységét. Mint fogalmazott, itt találkozik a civil kurázsi és az önkormányzati hatáskör. A polgármester szerint “sziszifuszi” munkát végeznek, hiszen midig jönnek új kihívások, új függőséget okozó szerek és sok a bizonytalanság is.

Az ülésen a résztvevők megkapták a beszámolót a tavalyi év tevékenységéről, amivel kapcsolatban Sokacz Anikó, a Zuglói KEF elnöke várja az észrevételeket. Az elnök arra is rámutatott, hogy a helyi tevékenységre az országos konferenciáknak köszönhetően már nemcsak fővárosi szinten, de országosan is felfigyeltek.

Sokacz Anikó felhívta a jelenlévők figyelmét, ha a helyi KEF ajánl egy programot, akkor a tankerülettől engedélyt kapnak arra, hogy azt megtartsák az iskolákban.

A szervezet március 20-án tartja következő konferenciáját, aminek az internetfüggőség lesz a témája és a tervek szerint országos szinten is jelentős esemény várható.

 

Fás: zglmédia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük