Szerteágazó programokat nyújtanak a Zuglói KEF tagok

A gyerekeket, a felnőtteket, sőt akár az egész családot támogató programokat szerveznek a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagjai. Egy-egy szervezet ingyenes egyénileg vagy csoportosan foglalkozik a szenvedélybetegekkel, az egészség megőrzésével.

A Zuglói KEF soron következő ülését Horváth Csaba polgármester nyitotta meg, aki azt mondta, mindent meg kell tenni azért, hogy a szenvedélybetegségek a lehető legkevesebb kárt okozzák. Hozzátette, a helyi KEF-nek nem kell cégért festeni, hiszen Sokacz Anikó vezetésével sokat tesznek az ügy érdekében.

A tagok ismertették aktuális programjaikat, amelyekben egyebek mellett művészet és meseterápiás eszközöket használnak, van olyan, ami munkahelyi egészségfejlesztéssel foglalkozik, lemorzsolódást segítő foglalkozások, iskolai és óvodai bántalmazást megelőző tevékenységek segítik a zuglóiakat.

Hajdu Flórián alpolgármester pedig segítségéről biztosította a Tiszta Jövőért Alapítványt, aminek beázott az egyik helyisége.

Sokacz Anikó Zuglói KEF elnöke arról tájékoztatta résztvevőket, hogy október 12-én ismét konferenciát tartanak, amelynek témája a lelki egészségvédelem lesz.

Forrás: https://zglmedia.hu/szerteagazo-programokat-nyujtanak-a-zugloi-kef-tagok/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük