Elfogták a férfit, aki fecskendővel szúrt combon egy nőt az 1-es villamoson

Szeptember 10-én egy fecskendővel szúrtak combon egy nőt az 1-es villamoson. A Kacsóh Pongrác útnál szállt fel egy férfi a villamosra, aki megszúrta tűvel a nőt, majd tovább sétált, nem sokkal később pedig leszállt. A rendőrség tegnap képet tett közzé az elkövetőről, ma reggel pedig a police.hu-n azt közölték, hogy elkapták a férfit.

A cikk szerint a XV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a 29 éves budapesti S. Kálmánt 2018. szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a zuglói polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Polgárőrségnek még egy képe is van az elfogásról:

Szeptember 29-én 0 óra 22 perckor budapesti polgárőrök segítségével a XV. kerületben fogták el a 29 éves S. Kálmánt, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2018. szeptember 10-én injekciós tűvel szúrta meg utastársát az 1-es villamoson.
Az elfogást követően a férfit a rendőrök előállították a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságra és garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
A férfi felkutatásában és elfogásában részt vettek az Újpesti Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Mátyásföldi Polgárőr Egyesület, és az Erzsébetvárosi Közbiztonsági Polgárőr Egyesület polgárőrei.

Forrás: https://24.hu/kulfold/2018/09/29/1-es-villamos-tu-elfog/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük