Kábítószerügyi Egyeztető Fórum: látogatás a fővárosba

Szakmai kiránduláson vett részt a Szombathelyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) a múlt pénteken.

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma hiatalos közösségi oldalán posztolt: „A KEF szakmai kiránduláson vett részt szeptember 9-én, Budapesten. A szombathelyi KEF kiváló együttműködést alakított ki a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórummal, melynek keretében szakmai tapasztalatcserére nyílt lehetőség – fogalmazott Kelemen Krisztián a szombathelyi KEF elnöke.

Borsos László tagtársunk jóvoltából az Erzsébet Ifjúsági Alap (ERIFA) térítésmentesen biztosította az autóbuszt a résztvevők számára. A széleskörű előzetes szervezési munkának köszönhetően különböző szervezetek munkatársai vehettek részt a kiránduláson, úgymint a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat, a 112-es Hívásfogadó Központ, a FÉHE Nonprofit Kft, a Vas Megyei CseÖH, az ERIFA, a Vasi Ifjúságért Egyesület, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, a Vas Megyei Kormányhivatal, az Agora Savaria munkatársai és a civil szervezetek képviselői, közel 40 fős létszámmal.

A zuglói KEF szervezésében érdekes szakmai előadásokat hallgathattak meg a résztvevők, valamint pszichiáter szakember által szervezett problémamegoldó szerepjátékban vehettek részt. A nap legizgalmasabb része a drogprevenciós fényszínház megtekintése, valamint a 13. kerületi önkormányzat fenntartásában működő drogprevenciós szabadulószoba megtekintése volt – osztotta meg élményeit Tóth Balázs a szombathelyi KEF szakmai társelnöke.”

Forrás: https://www.savariaforum.hu/rovat/kabitoszerugyi-egyezteto-foruma-latogatas-a-fovarosban-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük