Köszönetet mondtak a civileknek

A civileket köszöntötte és áldozatos munkájukat köszönte meg Sokacz Anikó civil és nemzetiségügyi tanácsnok, a zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) elnöke az idén immár nyolcadik alkalommal megtartott Civil és KEF karácsonyon a Civil Házban.

Szabó-Gere Imre a Civil Ház tagintézményvezetője, az est moderátora külön köszöntette az önkormányzat részéről megjelent Horváth Csaba polgármestert, Hajdu Flórián alpolgármestert, valamint Majzik Balázst, az NNK Drogmegelőzési Programok osztályvezetőjét, és Sógor László és Várnai László önkormányzati képviselőket.

Horváth Csaba beszédében megköszönte a civilek egész éves áldozatos munkáját, amit Zugló szakmai és egyéb emberi területein végeznek, és amivel megkönnyítik az itt élők életét, fogalmazott a kerület vezetője. „ Az Önök tevékenysége ott kezdődik, ahol az önkormányzaté véget ér, és ha úgy tetszik kiegészítjük egymás munkáját – folytatta a Horváth Csaba. „Az önkormányzat és a civil világ egy egészséges egységet alkot. Bízom benne, hogy a jövő év is ezt a közös termékeny munkát segíteni fogja. Ma ünnepelni jöttünk, és örülni annak, amit közösen elvégeztünk. Jóleső érzéssel tekinthetünk vissza az elmúlt évre, hogy sok mindent oldottunk meg közösen. Szerencsére sok feladatunk maradt még jövőre is, önökkel közösen.”

Sokacz Anikó köszöntőjében örömmel közölte, hogy nyolcadik éve rendezik meg a Civil és a KEF karácsonyt a civil szervezetek képviselőinek.

2023 12 20 kef és civil karácsony, civil ház brp4645

„Egyfajta hagyományt teremtettünk ezzel a Civil Ház dolgozóival és az önkormányzattal együtt” – tette hozzá a tanácsnok asszony, aki kiemelte és megköszönte a civilek önzetlen, fáradhatatlan és kitartó munkáját, amit Zuglóban, Zuglóért és az itt élő emberek érdekében tesznek. „Megtisztelő, hogy civil tanácsnokként veletek együtt építjük Zugló közösségét. Fontos szerepet töltötök be az emberek mindennapjaiban ”- tette hozzá, és köszönetként egy szép, az igazi boldogságról, a lelki békességről szóló történetet osztott meg a vendégekkel.

Horváth Csaba polgármester és Hajdu Flórián alpolgármester adta át az ajándékokat azoknak a résztvevőknek, akik igen aktív és állandó segítséget nyújtanak az önkormányzat civil és a KEF keretein belül folytatott munkájához.

A köszöntők végén Végh Lajos homokanimációja, Kovács Olívia, a New Step Fitnesz versenyzője mutatta be színvonalas produkcióját, végül két kiváló zenész, Kiss Kamilka énekes, és Lőrincz Ádám zeneszerző, zongorista a Kamilka és Pesti Sikk alkotói szórakoztatták a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük